Wil je iemand een bijzonder cadeau geven of samen met een dierbare de lucht in gaan? Als je het gezellig vindt om je ballonavontuur samen met voor jou nog onbekenden te beleven, kies je voor 1 van onderstaande ballonvaart vouchers.

Als een van de weinige ballonbedrijven in Nederland geven we je hierbij een eerlijke keuze. Met een grotere groep mensen de lucht in of liever wat exclusiever? Bij ons bepaal jij dat!

 

Economy Blue Voucher € 159,00 p.p.

Avondvaart voor volwassenen in een ballon van 9 t/m 20 passagiers (gemiddeld 12 passagiers). Ook geldig voor ballonvaart vanaf alle opstijglocaties.*

 

Economy Kids Voucher** € 99,00 p.p.

Avondvaart voor kinderen in een ballon van 9 t/m 20 passagiers (gemiddeld 12 passagiers). Ook geldig als sunrise voucher. Geldig voor ballonvaart vanaf alle opstijglocaties. *

 

Exclusive Gold Voucher € 189,00 p.p.

Avondvaart voor volwassenen in een ballon van 8 passagiers (gemiddeld 7 passagiers). Inclusief hippe Virgin kadotas met diverse tastbare herinneringen. Geldig voor ballonvaart vanaf alle opstijglocaties.*

 

Exclusive Kids Voucher** € 119,00 p.p.

Avondvaart voor kinderen in een ballon van 8 passagiers (gemiddeld 7 passagiers). Inclusief hippe Virgin cadeautas met diverse tastbare herinneringen. Geldig voor ballonvaart vanaf alle opstijglocaties.*

 

Sunrise Voucher € 140,00 p.p.

Ochtendvaart voor volwassenen (gemiddeld 10 passagiers in de ballon). Geldig voor ballonvaart vanuit Tilburg of Nijmegen.

 

Gift Voucher vanaf € 25,00 p.p.

Waardebon in te wisselen voor alle producten van Sky Ballonvaarten.

 

*Enkele van onze vaste opstijglocaties
 Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Beesd, Boxmeer, Breda, Culemborg, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Enschede, Etten-leur, Gemert, Goirle, Gorinchem, Gouda, Groningen, Hengelo, Hendrik-Ido Ambacht, Joure, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Ommen, Oss, Ridderkerk, Roermond, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zwolle.

We stijgen regelmatig op vanaf andere opstijglocaties. Ga naar geplande vaarten om de mogelijkheden te bekijken.

Andere locaties zijn in overleg mogelijk. Ballonvaren in het gebied rondom Schiphol en alle kuststreken is zeer beperkt mogelijk.

 

** Kids Vouchers
Kids Vouchers zijn bestemd voor kinderen t/m 12 jaar en vanaf 1.20 meter onder begeleiding van een volwassen passagier. Indien je twijfelt of een kind in aanmerking komt voor een Kids Voucher, neem dan gerust even contact met ons op op telefoonnummer 085-5009911 of stel je vraag via mail naar info@skyballonvaarten.nl.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search